ProSchuijt fotografie en video

Fotografie en video

Werkwijze

Mijn naam is Carola Schuijt-Proper, ik ben 49 jaar oud en sinds 1995 ben ik freelance fotografe en weddingplanner.

Het juiste moment 'pakken' en creatief en vernieuwend fotograferen is voor mij een belangrijke en uitdagende factor in mijn werk. Het selecteren en eventueel bewerken van de foto's en het vervaardigen van digitale bestanden en albums maakt daar tevens deel van uit. Er voor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dan pas foto's maken heeft als resultaat dat je zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Hierdoor kunt u nog jaren later met plezier terugkijken op de belangrijke dag!

Door mijn jarenlange ervaring heb ik de nodige know-how verzameld om als uitstekende allround fotografe te fungeren met een uitgebreid aanbod assortiment aan diensten. In de rechterkolom van deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van reportages die ProSchuijt voor u kan verzorgen.

Uw reportage

Wij vinden het belangrijk om in 1 of 2 persoonlijke gesprekken uw wensen en ideeën te bespreken en onze mogelijkheden door te nemen. In het 1e gesprek krijgt u alle mogelijkheden te horen en kunt u zien welke verschillende stijlen in fotografie ik kan toepassen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen wensen en eisen. Het is immers UW dag! Er zal uitgebreid gesproken worden over hoe de dag eruit zal moeten zien, wat voor sfeer er in de foto's moet terugkomen en of PoSchuijt in dit plaatje kan passen. Uiteraard zult u ook een globale prijsindicatie krijgen.

Na dit 1e gesprek heeft u 3 weken de tijd om de definitieve datum bij ons vast te leggen.

Ook leggen we uit wat de eventueele bewerkingsmogelijkheden zijn van de gemaakte foto's. Standaard krijgt u alle gemaakte foto's op CD of DVD aangeleverd, zodat u daar zelf van alles mee kunnen doen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om door ProSchuijt een persoonlijk album te laten samenstellen met de door u uitgekozen foto's. Dit album zal dan door ons bij een professionele vakfotocentrale samengesteld worden. De kosten staan hieronder in het prijzen gedeelte van deze pagina.

Daarna volgen nog 1 of 2 gesprekken om de verdere details in te vullen. Op basis hiervan zal de uiteindelijke offerte gemaakt worden. 4 weken voor de datum dient 50% van het offertebedrag aan ons te zijn overgemaakt. Het uiteindelijke eindsaldo wordt in rekening gebracht bij overhandiging van het digitale fotomateriaal of het album. In het geval van een album zal dit ongeveer 4 - 6 weken na de dag zelf zijn.

Prijzen

Reportageprijzen zijn natuurlijk geheel afhankelijk van het aantal uren werk, waarvoor wij een standaard uurtarief rekenen. Wij hebben reportages in iedere prijsklasse, van € 250 tot € 1000! Hangt echt helemaal van uw wensen af!

Hieronder een aantal mogelijkheden:

- Pakket 1 : Volledige dagreportage van maximaal 6 uur met alle gemaakte en onbewerkte foto's op CD/DVD zonder album. All-in prijs € 300.

- Pakket 2 : Een digitaal kwaliteits fotoboek van 20 x 25 cm in mat of glanzend, met 22 bladzijden in een mooie, kunstleren kaft. Incl. 3 uur fotograferen en 75 foto's. Tevens alle gemaakte foto's op een CD/DVD voor € 350.

- Pakket 3 : Een prachtig groot formaat fotoboek van 30 x 30 cm met keuze uit diverse kleuren fotobladen. Speciale maat foto's worden een aantal keren in dit album verwerkt. Incl. 4 uur fotograferen en 85 foto's. Tevens alle gemaakte foto's op CD/DVD voor € 750.

Wij leveren alle digitale albums op full color fotopapier en met bijvoorbeeld een kunstlederen omslag in diverse kleuren. Omdat de foto's niet op papier of karton worden afgedrukt maar op professioneel glanzend of mat fotopapier, krijgt u 30 jaar kleurgarantie!

Wij hebben de volgende maten losse albums van een professioneel en gerenommeerd merk:

- 20 x 25 cm met 22 bladzijden vanaf € 75

- 30 x 30 cm met 22 bladzijden vanaf € 120

- 30 x 30 cm met 40 bladzijden vanaf € 250

Dit is slechts een greep uit onze vele mogelijkheden. Bel of mail ons voor een passend aanbod voor uw situatie!

Voorwaarden

Voor particulieren zijn de de prijzen inclusief BTW, voor bedrijven exclusief BTW en eventueele prijswijzigingen worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Onze verkoopvoorwaarden, gedeponeerd bij de KvK, zijn op al onze transacties van toepassing. Een kopie van deze voorwaarden is op aanvraag beschikbaar.

Huwlijk
Huwlijk

Huwlijksreportage


Uitvaart

Uitvaart of crematiereportage


Feest

Receptie- of feestreportage


Baby

Kinderen reportage


Paarden

Dierenreportage


© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl