ProSchuijt ICT advies en installatie

ICT diensten

Computerhulp Particulieren

Computerhulp nodig? Wij lossen alle voorkomende computerproblemen op. Of het nou gaat om reparaties aan uw PC het upgraden van uw computer, een software installatie, een trage computer weer snel maken door o.a. het verwijderen van virussen en/of spyware, het installeren van ADSL of Kabel Internet, enz. enz. Wij staan voor u klaar. Wij zijn een ervaren Microsoft specialist en in het bezit van diverse certificeringen. Zodat u zeker bent van professionele computerhulp. Tientallen vaste klanten en tevreden computergebruikers zijn u voor gegaan. Voor service, ook naderhand, moet u bij ProSchuijt zijn.

Het grote voordeel van ProSchuijt tegenover de meeste computerwinkels is dat wij wél bij u aan huis komen. U hoeft niet uw computer los te koppelen en naar de PC winkel te verslepen. ProSchuijt repareert de PC of laptop voor u aan huis. Mocht het zo zijn dat het probleem niet ter plaatse is op te lossen dan koppelen wij de PC voor u los en zorgen voor reparatie van uw computer in onze moderne werkplaats. We brengen hem over het algemeen binnen 24 uur gerepareerd weer terug en sluiten hem weer voor u aan. Zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ook het installatie werk van nieuwe computers wordt uitgevoerd door ProSchuijt. Al met al belangerijke voorwaarden die u nodig heeft om er zeker van te zijn dat u een goede integere specialist in huis haalt.

Wij hebben klanten service hoog in het vaandel staan. Wij spreken uw taal en niet die van de "computernerd", dus ook voor de ouderen onder onze klanten zijn wij een begrijpelijke partner. Een andere prettige service van ProSchuijt is een telefonische helpdesk, bereikbaar van 9 tot 9 en zes dagen per week. (zaterdag tot 13.00 uur) Dus mocht u een klein pc probleem hebben waar u ondersteuning bij nodig heeft, kunt u altijd de helpdesk van ProSchuijt bellen. Voor al uw computerproblemen en de betere computerhulp in Velsen en omgeving:

ProSchuijt ICT advies en installatie. Voor als u service en vakmanschap zoekt.

Computerhulp Zakelijk (MKB)

ProSchuijt wordt een partner van uw bedrijf. We denken en zoeken mee naar oplossingen, op vlak van ITC, communicatie en klantenbeheer in de breedste zin. Als u gewoon een zakelijke computer gebruikt, in een netwerk of stand-alone, u surft op internet en u gebruikt uw software die voorgeïnstalleerd is, dan stelt u vast dat uw computer na een tijdje trager wordt. Door onze preventieve actie zal dit vermeden kunnen worden en mocht het toch voor komen wordt dit probleem snel en grondig weggewerkt.

We kijken elke keer een aantal belangrijke aandachtspunten na:
- Is uw netwerk goed beveiligd?
- Is de bekabeling in orde?
- Worden uw gegevens correct en efficiënt gebackuped?
- Is uw computer nog bedrijfszeker?
- Zijn uw bedrijfs– en privégegevens goed beveiligd?
- Zijn er nog updates nodig voor de door u gebruikte software applicaties?

U stelt een probleem vast? Er doet zich iets eigenaardig voor? Uw computer reageert anders dan u gewend bent? Bel ons en we komen naar uw bedrijf om het probleem op te lossen en dat doen we snel! Door de jarenlange ervaring en zeer goed uitgerust werkplaats hebben we de meeste problemen snel opgelost.

Dienstenoverzicht

Welke diensten kunnen wij u onder andere bieden:
- Windows installeren en herstellen
- Notebook en PC reparatie
- Virussen, spy- en malware verwijderen
- Databackup en recovery
- Installatie hard- en software
- Softwareproblemem oplossen
- (Draadloos)netwerk installeren
- Online hulp en herstel op afstand
- Herinstallaties plus actualisatie met behoud bestanden en mail
- Optimaliseren en onderhoud
- Hulp bij aanschaf computerapparatuur
- Internet installeren/configureren
- (Aanschaf)advies PC en laptop, onderdelen, digitale fotografie en filmapparatuur
- Analoge media (foto's, dia's, videobanden, LP's, cassettebandjes etc) digitaliseren
- Op locatie service en reparatie
- Verkoop hard- en software

Deze opsomming is zeker niet volledig! Vraag ons gerust naar een oplossing voor uw specifieke probleem!

Prijzen

Overdag (9.00 t/m 18.00 uur) € 45 per uur

's Avonds (18.00 t/m 21.00 uur) € 55 per uur

Weekend (9.00 t/m 13.00 uur) € 60 per uur

Voorrijkosten € 0.19 per km, alleen buiten de gemeente Velsen!

Telefonische helpdesk 06-37169598: uw eigen GSM of vaste lijn tarieven.

U kunt ook kiezen voor een jaarabonnement a € 90 (Particulieren) voor 2x nazien of € 150 (Zakelijk) voor 4x nazien

Er wordt altijd minimaal een uur berekend. Daarna berekening per kwartier. Parkeer gelden worden doorberekend. Voor particulieren zijn de de prijzen inclusief BTW voor bedrijven exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden

Onze verkoopvoorwaarden, gedeponeerd bij de KvK, zijn op al onze transacties van toepassing. Een kopie van deze voorwaarden is op aanvraag beschikbaar.

© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl