ProSchuijt

Wie zijn wij?

Carola Schuijt-Proper

Ik heb sinds 1995 veel ervaring opgedaan met fotografie opdrachten op het gebied van trouwerijen, uitvaart, recepties, (sport)evenementen en portretten van mens en dier. Begonnen als liefhebberij met analoge fotografie ben ik al snel overgestapt naar digitaal. Ik maak gebruik van professionele Canon camera's en lenzen en ben tevens in staat fraaie albums te leveren. Uiteraard krijgt u al uw materiaal, indien gewenst, ook op CD of DVD separaat aangeleverd na afsluiten van uw opdracht.

Indien u gebruik wenst te maken van mijn diensten kunt u op onze contact pagina een berichtje sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw opdracht zorgvuldig door te spreken en alle wensen vast te leggen.

Met vriendelijke groet, Carola Schuijt-Proper

Branko Schuijt

Al sinds mijn vroegste jeugd ben ik bezig met computers. Problemen oplossing is een uitdaging en ook zelf bouwen is geen enkel probleem. Al meer dan 20 jaar professioneel werkzaam in de IT voor grotere en kleinere bedrijven en particulieren heeft mij een brok ervaring gegeven waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Via ProSchuijt is deze ervaring nu ook voor u als particulier of MKB'er beschikbaar.

Als u denkt, deze expertise zou ik goed kunnen gebruiken in mijn situatie, stuur mij dan een mail via onze contactpagina in de linker kolom hiernaast. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om een en ander nader te bespreken.

Met vriendelijke groet, Branko Schuijt

ProSchuijt

schelpenOpgericht in 2011 met een tweetal kern activiteiten. Carola heeft haar als liefhebberij gestartte fotografie hobby professioneel vorm gegeven en uitgebreid met video techniek. Branko is na 20 jaar actief in de ICT zelfstandig verder gegaan met zijn werkzaamheden die hij leuk vind en waar hij goed in is. Proschuijt kan u op beide gebieden volop diensten bieden die u helpen tot een fantastisch eindresultaat te komen.

Professionaliteit, flexibiliteit, klant tevredenheid en vooral ook "lol in je werk" staan bij ons voorop!

Carola Schuijt-Proper

Carola Schuijt-Proper - Fotografie en video


Branko Schuijt

Branko Schuijt - ICT advies en installatie

© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl